Uw partner in software voor

Wijzigingen in de SEPA

Vanaf 20 november 2016 zijn de regels gewijzigd.
LogiFit heeft deze aanpassing ook ingevoerd.

• Het onderscheid tussen de 'eerste' en 'volgende' incasso in een reeks vervalt. Dat geldt zowel voor de standaard Europese incasso (Core) als de zakelijke Europese (B2B) incasso. Alle doorlopende incasso's kunt u dan aanleveren als type 'volgend' (RCUR).

• De termijn voor het insturen van alle standaard Europese (Core) incasso's gaat voor alle incassotypes terug naar één werkdag. In de praktijk kan het echter zijn dat de bank vereist dat u het een dag eerder aanlevert (net als nu). Dat geldt voor zowel de doorlopende als de eenmalige incasso.

                        Wijziging

| archief bekijken

tekstblok 1 

tekstblok 2

tekstblok 3

Nieuws

Trots op jouw merk en klaar voor merchandise?

LogiFit Online Lees meer...