Uw partner in software voor

Creëer je digitale balie

Hoe slim doe jij de administratie in de fitness?
Creëer een eigen digitale balie.

Hoe slim doe jij de administratie in de fitness? Creëer een eigen digitale balie met de flexibele widgets van LogiFit. Ben je trots op je website, dan design je het inschrijfformulier en klantenportaal exact in jouw huisstijl. Gebruik foto’s en pas de tegels aan, zoals jij het wilt laten zien aan de leden. Je leden kunnen nu zelf op de hoogte blijven van alle nieuwtjes, abonnementen, add-ons , betalingen en nog veel meer. Dit scheelt zeeën van tijd en een hoop papierwerk. Heb je andere ideeën over jouw perfecte digitale balie, laat het ons weten. We denken graag me je mee!

n5

| archief bekijken

tekstblok 1 

tekstblok 2

tekstblok 3

Nieuws

Trots op jouw merk en klaar voor merchandise?

LogiFit Online Lees meer...