Uw partner in software voor

Eerste pilot LogiFit Online een succes!

Vanaf deze week zijn de eerste klanten gestart met het testen van LogiFit Online.

LogiFit Online 100% webbased.

Tijdens de beurs in september hebben we onze nieuwe webbased versie geïntroduceerd. Deze biedt dezelfde veelheid aan mogelijkheden, maar maakt gebruik van een volledig nieuwe technologie en een nieuw uiterlijk. Dankzij deze nieuwe webtechnologie zijn we nu nog beter in staat om eenvoudig nieuwe oplossingen toe te voegen. Handelingen aan de receptie worden op deze manier nog makkelijker. Als LogiFit gebruiker kun je gewoon blijven werken in je oude vertrouwde database. Je hoeft dus niet over naar een nieuw systeem!

We houden je op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen. Kun je niet wachten? Meld je dan aan als beta-teser via ons contactformulier.

| archief bekijken

tekstblok 1 

tekstblok 2

tekstblok 3

Nieuws

Trots op jouw merk en klaar voor merchandise?

LogiFit Online Lees meer...